Het platform voor holistisch leven

Opleidingen – Zelfreflectie – Ontwikkeling – Shop

Holistische opleidingen

 

Een holistische opleiding kan mensen bevrijden door hen
nieuwe perspectieven en kansen te geven in de toekomst.

Gratis studeren

Ontvang €1.000,- subsidie op
jouw opleiding of cursus.

Met het STAP-budget

t

Doe de studiekeuzetest

Ontvang direct gratis een
persoonlijk rapport.

Start de test

Na de opleiding

Hoe hebben oud-studenten
hun opleiding ervaren?

Lees het hier

Welkom!

Mijn naam is Anne Marie van Bilsen, als holistisch therapeut, trainer, docent creëer ik al 25 jaar een fundament, waarin jij tot de kern van je vraagstukken kunt komen. Vanuit mijn passie voor kennis, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling heb ik mijn kennis en ervaringen uitgewerkt naar praktische handvaten, tips en educatie. 

Anne Marie van Bilsen

Zelfontwikkeling

Van hoofd naar hart, van denken naar voelen, van gekunsteld naar echt, van angst naar vertrouwen. Ik help je weer te verbinden met wie je werkelijk bent, waardoor je een wijzer, liefdevoller, aangenamer en inspirerender mens wordt, een mens die een bezield en gelukkig leven leidt.

Gecertificeerd instituut

De Regenboog Academy is een goedgekeurd instituut volgens Europese wetgeving en de Nederlandse overheid. Ons instituut voldoet aan de ‘strenge kwaliteitsnormen’ gesteld door het CPION. En is goedgekeurd voor inschrijving in het kwaliteitsregister CRKBO.

Hulpbronnen

 

Geur heeft een grote associatieve kracht. Een geur doet je gelijk herinneren aan een bepaalde situatie. De beleving van geur gebeurt onbewust, wanneer je, je hier bewust van bent kan je kiezen voor welke geur je in wilt zetten om de reactie te bewerkstelligen die je wenst.