Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
1165,00

Aromatherapie is een onderdeel van de kruidengeneeskunde en gebruikt de etherische olie van planten als therapeutisch onderdeel bij de behandeling van allerlei klachten op lichamelijk en geestelijk gebied.

Sinds 2002 ben ik mij gaan verdiepen in aromatherapie, uit nieuwsgierigheid zonder specifieke verwachtingen. Na het doorlopen van deze opleiding was ik verbaasd over de kennis en mogelijkheden die ik geleerd had over Aromatherapie. Aromatherapie staat bekend om het subtiele vermogen. Ik ontdekte dat juist het subtiele niveau van de oliën mooi aansluit in het werken met (gevoelige) kinderen en volwassenen. De Aromatherapie is dan ook een mooie ondersteuning binnen therapie of massage.

We zien in onze praktijk dat aromatherapie o.a. zeer effectief is bij bedplassen, boosheid, angsten, spijsverteringsklachten en onrustig slapen.

Het werken en inzetten van aromatherapie en de mogelijkheid om hiermee klachten en verstoringen te verzachten is nog niet iets waar veel aandacht aan wordt gegeven en waar nog veel mogelijkheden liggen voor iedereen die werkt en in contact is met anderen.