Wie wil het niet? Succesvol zijn en werk doen waar je hart blij van word? Het kan echt! Jij kan met jouw droombaan gelukkig zijn en geld verdienen.

Succesvol worden is het resultaat van denken en doen. Maar écht succes bereik je pas als je begrijpt hoe kosmische krachten voor je kunnen werken. Hoe mooi is dat? Succesvol word je niet door keihard te werken, nee juist niet! Succesvol word je door de wetten te begrijpen…

De wet van wederkerigheid en de wet van aantrekking en creatie, ook bekend als de wet van de aantrekkingskracht.

[blockquote author=”” link=”” target=”_blank”]De wet van de aantrekkingskracht[/blockquote]

Om die wet(ten) te begrijpen moet je weten dat alles bestaat uit energievelden en dat die energie bestaat uit trillingen. Alles trilt op een specifieke frequentie en er zijn miljoenen frequenties.

De wet is ontstaan met het ontstaan van alles. Zij is er altijd geweest en zal er altijd zijn. Ze is de basis van het bestaan, van alles wat er is. De gehele ordening van het heelal wordt bepaald door kosmische wetten. De stand van de zon en de maan en alle sterren is met grote precisie jaren vooruit te berekenen. Diezelfde kosmische wetten bepalen ook ons leven. De wet van aantrekking en creatie is het proces van energetische transformatie, het creëren en omzetten van energie in tastbare materie. Een gedachte ís energie. Of jij er wel of niet in gelooft, jíj bent degene die bepaalt op welke manier de wetten invloed uitoefenen op jouw leven. Hoe?

Door je gedachten, ofwel visualisatie.

Visualisatie is het vertalen van een gedachte naar een beeld, een uitdrukkingsvorm. Je moet je het beeld beter en beter kunnen voorstellen, zie elk detail en langzaamaan zal het beeld zich gaan manifesteren. Ten slotte zal de gedachte getransformeerd zijn tot werkelijkheid.

 

[blockquote author=”” link=”” target=”_blank”]Je hart is het geheim.[/blockquote]

Helaas kun je vanuit het denken niet alles manifesteren wat je hebben wilt. Het denken is iets wat we veel doen en daar zit nu juist de beperking. Je hart is het geheim.

Het geheim van de wet van aantrekking is de kracht van het hart. Je brein is veel minder sterk dan je hart. Uit onderzoek blijkt dat het hart de sterkste generator is van elektromagnetische velden. Vroeger namen we aan dat ons brein voor die actie verantwoordelijk was. Maar dat blijkt helemaal niet zo te zijn. Het brein heeft een veel zwakker elektromagnetisch veld dan het hart. Het hart is 6000 keer sterker! En dan is het niet zo moeilijk te bedenken wat dit voor effect heeft op de wet van aantrekking.

Maak contact met wie jij werkelijk bent en wat jij werkelijk wilt. Als je vanuit je hart werkt met de wet van aantrekkingskracht dan manifesteer je werkelijk wat je wilt én wat werkelijk bij je past. Dan staan je persoonlijkheid, je ziel en je missie op een lijn. En als die op een lijn staan, dan sta je werkelijk in je kracht en werkt de wet van aantrekking voor je in plaats van tegen je. De wet van aantrekking werkt altijd, dus ben voorzichtig met wat je wenst.

Jouw droom kan “zomaar” werkelijkheid worden als je ten volste vanuit je hart dit wenst. En soms is de werkelijkheid nog succesvoller en groter dan je durfde te dromen.