Energetische vertaling van pijntjes en kwalen

In dit hoofdstuk geef ik je een opsomming van de meest genoemde klachten, welke duiden op energieblokkades. Het zijn lichamelijke ongemakken waarvoor je niet direct naar de dokter gaat, maar die wel invloed hebben op hoe je je voelt en gedraagt. Hier enkele veel voorkomende klachten met een uitleg wat de oorzaak zou kunnen zijn, voel ervaar na of dit resoneert op jou…

Hartkloppingen
Opgekropte emoties. Je voelt je niet vrij om je gevoelens te delen.

Hoestaanvallen
Blokkade op de keelchakra, die je ervan weerhoudt om je waarheid uit te spreken.

Migraineaanvallen
Destructieve energiegolven die je energieveld binnendringen. Dit kan straling zijn, alsook onzuivere intenties van anderen. Meestal is er manipulatie in het spel (aanzetten tot een bepaald gedrag of verslaving).

Benauwdheid
Tekort aan energie, waardoor je ademhaling omhoog schiet. Je hebt dringend behoefte aan meer vreugde en bewegingsvrijheid. Je durft echter geen verantwoordelijkheid voor je keuzes te nemen.

Verkramping in arm- en beenspieren
Geen doorstroming vinden in het dagelijks handelen naar je dromen en verlangens. Je blokkeert in je intenties ‘handen en voeten geven’, waardoor op vreemde plekken je energiekanalen dichtslibben.

Knopen in je rug
Duiden op ‘haakjes’ in je energieveld van mensen die zich afhankelijk van jou hebben gemaakt of andersom: jij stelt je afhankelijk richting de ander op. Een energetisch lijntje houdt jullie telepathisch verbonden. Wanneer jullie gevoel en gedachten niet met elkaar resoneren, voel je verkramping of steken en kun je plotseling heel moe worden.

Hevige duizeligheid
Negatieve energievormen of ‘lifters’ in je energieveld (entiteiten die op je aangehaakt zijn).

Warmte langs het lichaam
Contact met een positieve, voedende energievorm (gids of dierbare overledene).

Vreemd onderbuikgevoel
Waarschuwingssignaal dat je moet oppassen. Er klopt iets niet in je omgeving, waardoor je het risico

Pijn in de onderrug
Overtuiging van altijd tekort hebben. Dit leidt vaak tot financiële stress/problemen.

Dwangneuroses
Je bent overprikkeld! De geest wil grip op de werkelijkheid en zoekt ‘t in kleine handelingen om contact met de materie te blijven houden.

Koude voeten
Duidt op een slechte gronding. Je bent bang om contact met het aardse te maken.

Jeuk of velletjes in de handen
Je trekt overvloed aan. Er is geld onderweg!

Piep in de oren
Je mag meer contact met jezelf maken, je linker kant resoneert met je gevoel en rechts resoneert met stappen maken en dingen vorm geven in je leven. Het kan ook zijn dat een ziel uit een andere wereld contact met jou wil maken.

Veel moeten gapen
Vervuilde energie/emoties worden afgevoerd.

Eczeem/huidproblemen
Teken van een zwakke begrenzing. De buitenwereld heeft veel invloed op je. Vooral mensen met een grote overredingskracht dringen makkelijk je energieveld binnen.

Haaruitval
Je hebt moeite met het verwerken van het verleden. Negatieve herinneringen blijven in je energieveld hangen, waardoor je blijft vastzitten in een slachtofferol.

Knieproblemen
Je zit vast in de aarde. Dit duidt op angst om vrij te bewegen. Van binnen word je geteisterd door het gevoel in een harnas te leven.

Hallucineren/dagdromen
Teken van spirituele groei. Je wordt meer en meer geactiveerd als een kanaal.

Warme of tintelende handen
Je reageert op energetische blokkades van anderen. Via handoplegging kun je energie aan ze doorgeven.