Retraite

Selfcare retraite

Holistisch – Ontspannen – Opladen – Vegan

✔ Ontvang een week lang de ultime SelfCare op Ibiza
✔ Ervaar rust en diepe ontspanning
✔ Verwen jezelf met een vegan chef kok
✔ Kies voor ruimte, groei en ontwikkeling op holistische basis

De kracht en magie van jouzelf

Tijdens de Ibiza SelfCare retraite kom je weer terug in je eigen basis. Juist omdat je wordt uitgenodigd om je te verbinden met je lichaam, gevoel en energie.

Doordat je een diepere verbinding met jezelf voelt én voedt. Dit is wat de tijd waar we nu in leven om vraagt.

Bouwen aan je innerlijk vertrouwen en healen wat er in de weg staat stelt je in staat om standvastig te blijven staan om  je verlangens te vervullen. Je kunt daardoor vloeiender meebewegen met dingen waar je geen directe invloed op hebt.

De selfCare

SelfCare is jezelf in acht nemen, op mentaal, energie, emotioneel en fysiek vlak, en daar actie in ondernemen.

In de retraite staat de zorg voor jezelf centraal omdat alle workshops hierop zijn afgestemd. Daarmee bieden we een unieke holistische mix van o.a.: meditatie, yoga, wandeling, chakra werk en healing met kristallen.

Een dagelijkse dosis SelfCare draagt bij aan een gezond en gelukkig leven!

10 redenen om deze retraite te boeken:

Deze SelfCare retraite is voor jou als je;

  1. Wilt leren van andere vrouwen. Je hoort levensverhalen die kunnen inspireren of ontroeren waardoor de kans groot is  dat je op retraite een nieuwe vriend(in) voor de rest van je leven ontmoet.
  2. Mentale en fysieke gezondheid hoog op je prioriteiten lijst hebt staan.
  3. Meer balans zoekt tussen werk en prive
  4. Voelt dat je, vanuit verbinding met jezelf (nog) meer uit jezelf en het leven kan halen.
  5. Omdat je toe bent aan heerlijk relaxt genieten en loslaten in een veilige omgeving, met een vast programma, eten (van de chef-kok).
  6. Je écht contact wil ervaren met de omgeving, want een nieuwe omgeving geeft ruimte tot transformatie en maakt mooie nieuwe herinneringen.
  7. Je, jezelf (weer) wilt ontmoeten omdat de ongekend snel veranderende dagelijkse realiteit soms overweldigend is. Op retraite is zijn genoeg!

Alles mag en niets hoeft.

  1. Je hoeft niets. Alles mag en niets hoeft. Een ideale plek om je leven in een andere versnelling te zetten.
  2. Investeer in je geluk omdat een retraite letterlijk en figuurlijk een investering in jezelf is. En de ervaring is dat je gelukkiger en vrijer terugkomt doordat je meer in verbinding met jezelf komt. Omdat de verstilling en andere beleving van tijd je geest kalmeert en ruimte maakt voor inspiratie en creativiteit. Hierdoor slaap je vaak beter en langer, je voelt je minder gestrest en vitaler.
  3. Ben jij ondernemer en wil jij op en top voorbereid zijn voor groei? Dan weet je ook dat het essentieel is om even een stap terug te zetten, zodat je vervolgens weer vooruit kan? Join dan ons retreat! Yin en Yang, ze horen onlosmakelijk bij elkaar. Net als Business en Selfcare. Want zonder rust, introspectie, ja, Selfcare, geen business.

 

Een plek met magische vibes

Voor de SelfCare retraite nemen wij je mee naar een luxe villa op een prachtige plek op Ibiza. Een plek met een rustige, bijna magische verstilde energie, een heerlijke tuin en zwembad waardoor jij je helemaal kunt onderdompelen in de magische vibes.

De SelfCare retraite stelt je in staat om een punt te bereiken, waarop je leven lichter wordt.

In deze retraite ervaar je hoe belangrijk het is om vanuit verbinding goed voor jezelf te zorgen.

 

 

 

https://retraiteibiza.nl/locatie/

7 heerlijke dagen op Ibiza

Ben jij toe aan tijd voor tijd voor jezelf? Genieten van een prachtige omgeving waar je naast ontspannen, relaxen en genieten ook inzichten krijgt waarmee je patronen kan doorbreken? Tot rust komen, lekkerder in je vel zitten en meer energie? Dan is de SelfCare retraite op Ibiza echt voor jou!

De dag start dagelijks met meditatie en of yoga met de beste yogadocente van Ibiza. Tussen het programma door heb je tijd voor jezelf. Om bijvoorbeeld een boek te lezen, bij het zwembad te liggen of de omgeving te verkennen.

De compleet verzorgde 7-daagse retraite ervaar je plezier en ontmoet je gelijkgestemde mensen. Kortom, de ideale combinatie van inhoud en een fijne ambiance.

 

Gun jezelf deze fantastische reis!

De villa is gelegen op het rustige platteland op een gesloten perceel van 4.000 m2. Rondom de villa zijn er veel wandelpaden. Je verblijft op een twee persoonskamer. Kom je samen met iemand? Geef dit even aan, zodat je op dezelfde kamer wordt ingedeeld.

In de tuin vind je een groot zwembad met ligbedden en tal van schaduwrijke gebieden waar je je even kan terugtrekken.

Investering in jezelf voor deze 7 daagse reis v.a. € 2.025,-. (Afhankelijk van welke slaapplek je kiest en of beschikbaar is.)
Het volledige bedrag hoeft niet gelijk overgemaakt te worden. Vraag naar de voorwaarden.

Datum: 26 augustus t/m 1 september 2022.

 

https://retraiteibiza.nl/prijzen/

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

https://retraiteibiza.nl/contact/

 

Yoga

De lessen worden gegeven op een prachtige plek in het midden van de natuur.

Yoga is meer dan een training. Het doet je beseffen dat wanneer je je overgeeft en wanneer je stilte vindt, er kracht volgt. Deze gecultiveerde kracht is zowel mentaal als fysiek en brengt harmonie en balans in ons bestaan.

https://retraiteibiza.nl/programma/

 

Anne Marie van Bilsen

Anne Marie is de docent en holistisch therapeut. Ze begeleidt je op de retraite vanuit haar vakkennis en liefde voor Ibiza. Anne Marie heeft zelf ervaren wat goede voeding kan betekenen voor je lijf en energie.

Deze retraite draait dan ook om jezelf voeden op alle niveaus.

https://retraiteibiza.nl/het-team/

 

 

 

Chakra healing

Met de aura/ chakra healing wordt je aura schoongemaakt en gevitaliseerd. Je chakra’s uitgebalanceerd en energetische blokkades hersteld.

Je zal je hierdoor beter in balans gaan voelen, meer bij jezelf kunnen blijven en beter in je kracht kunnen staan.

https://retraiteibiza.nl/holistisch/

 

Voeding voor de ziel

Als we het over voeding hebben, dan denken we als eerste aan de dingen die we eten en drinken, dat is logisch. Voeding beïnvloedt niet alleen je lichaam en je gezondheid, ook je spirituele groei en welzijn.

We serveren gezonde biologische en heerlijk plantaardige maaltijden. Deze worden bereid door onze privé kok. Al ons voedsel is gluten en geraffineerd suikervrij-bereid met een focus op het gebruik van verse, Ibiza-ingrediënten uit de eigen biologische moestuin. Tijdens jouw verblijf zul jij je snel realiseren hoe gepassioneerd wij zijn over gezond en plantaardig voedsel. Wat maakt het zo speciaal? Onze ongelooflijke privé chef-koks bereiden het meest voortreffelijke veganistische eten. Het wordt geserveerd op een manier die je niet snel gaat vergeten!