Vegan

Vegan

Vegan food

Ibiza selfcare retraite vegan

Vegan voeding voor de ziel

Als we het over voeding hebben, dan denken we als eerste aan de dingen die we eten en drinken, dat is logisch. Voeding beïnvloedt niet alleen je lichaam en je gezondheid, ook je spirituele groei en welzijn. Een vegan lifestyle past daar goed bij.

Plantaardig eten is één van de krachtigste keuzes die je als individu kunt maken. Je beperkt je impact op het milieu, maakt het verschil voor dieren en doet je eigen gezondheid er een plezier mee.

Veel mensen denken dat veganisten helemaal niks meer kunnen eten, maar dat valt juist reuze mee. Vegan eten is enorm lekker. Tijdens de retraite serveren we gezonde biologische en heerlijk plantaardige maaltijden. Deze worden bereid door onze privé kok. Al ons voedsel is gluten en geraffineerd suikervrij-bereid met een focus op het gebruik van verse, Ibiza-ingrediënten uit de eigen biologische moestuin. Tijdens jouw verblijf zul jij je snel realiseren hoe gepassioneerd wij zijn over gezond en plantaardig voedsel.

Wat maakt gezond eten zo speciaal?

Onze ongelooflijke privé chef-koks bereiden het meest voortreffelijke vegan eten. Het wordt geserveerd op een manier die je niet snel gaat vergeten!

Ibiza selfcare retraite vegan

Ibiza selfcare retraite vegan

Ibiza selfcare retraite vegan

Ibiza selfcare retraite vegan